Mexiko

I Mexiko blands sol, bad och uråldrig indiansk kultur. Här träffar du färgstarka människor och får uppleva en mängd kulinariska äventyr. De kritvita och vackra stränderna möts av ett indigoblått hav som bjuder in till dykning och storslagna naturupplevelser.
Mexiko ser, med sina vackra sandstränder och turkost glittrande hav, ut som en extra färgglad turistbroschyr. Är man dessutom intresserad av dykning och livet under vattnet så sägs här finnas ett av världens bästa ställen att dyka på, nämligen korallrevet utanför ön Cozumel.
Om du reser till Tulum så kan du bl.a. ta del av vackra ruiner som ligger belägna på en klippa med fantastisk utsikt över det Karibiska havet. Här finns mycket historia att inandas, uppleva och ta till hjärtat.
Här finner du även naturparken Xcaret och Xel-há. Xcaret är en park som kobinerar historia, naturpplevelser och djurpark. Här kan du t.ex. ta en simtur med delfiner. Xel-há å andra sidan är en ren naturpark där du bl.a. kan snorkla, eller bara koppla och sakta flyta nedför floden på en gummiring.
Maten är kryddstark, drinkarna svala och du kan utan problem hitta en mysig tequilabar. Du finner även diskotek som spelar på högtryck och gör det nästan omöjligt att inte falla in i de medryckande takterna.