Res till Dubai

Saknar du värmen under vintern och känner för att resa bort? Då kan Dubai, som är Förenade Arabemiratens största stad, vara ett hett alternativ. Dubai erbjuder nämligen ett varmt klimat även under vinterhalvåret, med en medeltemperatur på omkring 25-30 ° C. I vattnet är temperaturen behagliga 25 ° C.

Men att beställa en Dubai Resa är något som även passar den som inte bara är ute efter bad och sol. Staden är nämligen något utöver det extra – med över 30 skyskrapor som är över 300 meter höga. Världens högsta byggnad Burj Khalifa – vilken mäter sanslösa 828 meter – är en av dessa.

Dubai erbjuder även det mesta för din shoppingsugne. I staden hittar du hela 30 gallerior, och flera av dem har över 300 butiker. Priserna varierar mycket beroende på var du handlar, men det är möjligt att göra rejäla kap då det inte någon skatt på många av varorna.

Det finns dock lite att tänka på innan du bokar första bästa resa. I Dubai är det nämligen betydligt striktare regler mot bland annat alkohol och andra typer av droger. Men läser du på lite innan – och tar med dig lite sunt förnuft – lär du inte stöta på några problem.